Telefon: +4 0752 172 973

Informatii garantie

GARANTIE

 

Termenul de garantie este de 24 luni de la data cumpararii produsului.

Pentru produse marca Apple termenul de garantie este de 12 luni.

Pentru persoanele juridice ( firme/ societati comerciale/ pfa etc ) , garantia standard este de 12 luni .

Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca aparatul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire) si este valabila numai insotita de certificatul de garantie in original.

In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit, la sediile mentionate in certificat.

Prezentul produs are in componenta subansamble electronice si mecanice delicate, care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, intretinere si reparatie prevazute in manualul de utilizare.

Perioada de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data predarii produsului la service, pana la data repunerii in stare de functionare a produsului. Prelungirea termenului de garantie se inscrie pe certificatul de garantie.

Clientul este de acord cu anularea garantiei si in cazul cand defectul constatat nu a fost observat la preluarea telefonului.

In cazul defectarii produsului, cumparatorul va trebui sa se prezinte la sediul punctului de service. In cazul in care in clientul nu domiciliaza in acelasi oras cu punctul de service mentionat pe certificat, clientul trebuie sa trimita produsul la service printr-un curier rapid, sa achite taxele necesare transportului si sa mentioneze defectiunile constatate.

Pentru telefoanele care necesita rescrierea softului, clientul este de acord cu stergerea tuturor datelor stocate in memoria telefonului (poze, fisiere sunet si / sau imagini, numere de telefon din agenda).

PIERDEREA GARANTIEI

 

Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in manualul de utilizare sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.

– Documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / modificate sau sunt ilizibile.


– Daca vanzatorul nu constata existenta unui defect pentru care se angajeaza raspunderea acestuia, rezulta ca situatia este o solicitare nejustificata de acordare a garantiei, pentru care poate cere Cumparatorului plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului conform tarifelor de consultanta /ora

– Aparatul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide sau praf, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, expuneri la foc sau sub actiunea substantelor chimice, utilizare gresita sau neglijenta, prize fara impamantare, interventia mecanica asupra produselor, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii – functionarea repetata in regim de mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de “condens” intern, expunerea excesiva la umezeala sau radiatii solare, deteriorarea antenei sau a capacelor de protectie sau neglijentei in utilizare.  

– Sigiliul aplicat de catre producator a fost modificat, deteriorat, sters sau inlocuit.


– Produsul a fost utilizat impreuna cu alte accesorii in afara celor recomandate de producator (alta baterie decat cea recomandata de producator, alt incarcator de retea decat cel original, care poate furniza tensiuni de alimentare diferite decat cea nominala specificata in manualul de utilizare, incarcatoare auto, hands-free).


– Interventii software sau reparatii executate de catre persoane neautorizate sau alte unitati decat cele specificate in prezentul certificate.


– Neconcordanta intre seria IMEI de pe certificat, cea inscrisa pe telefon si cea electronica din telefon.


– Defectele de orice fel aparute ca urmare a instalarii sau folosirii unor programe (software) care nu au fost livrate de catre societatea comerciala care a fabricat si asamblat produsul.

– Garantia nu acopera cazul in care apar daune rezultate din transport defectuos ( cu exceptia cazului in care acesta este efectuat de firma noastra), accidente, traznet, inundatie, foc etc.

– Garantia nu acopera in nici o situatie eventualele pierderi de informatii datorate defectarii produselor, iar furnizorul nu raspunde pentru nici un prejudiciu cauzat de o astfel de pierdere. In acest sens se recomanda cumparatorilor sa beneficieze de un sistem de salvare periodica a programelor sau datelor importante. Inainte de a va prezenta la punctul autorizat de service, efectuati copii de siguranta ale datelor personale. Integritatea datelor nu este asigurata prin conditiile de garantie: pierderea datelor in urma interventiei in service sau in urma unor defecte ale mediilor de stocare (unitate hard-disc, unitate optica, flash drive, iPod, etc.) nu poate fi imputata vanzatorului.

Toate pachetele trimise la service prin serviciul de curier rapid sunt verificate in prezenta curierului, fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor declarata de client la trimiterea coletului. In cazul in care se constata lipsa produsului, pachetul este refuzat si returnat expeditorului.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri – in limita stocului disponibil) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garanatie, conform legii 449/2003.


 

ACORDURI AMIABILE

SC.HOTPHONE SRL vine in intampinarea dumneavoastra pentru a rezolva amiabil anumite situatii neplacute si critice prin o comunicare civilizata si transparenta care sa fie in folosul ambelor parti

Acasa
Magazin
Favorite
Telefon
+40752172973